26 Şubat 2016

the flash s02e15:

King Shark 

--- spoiler ---

.adamlar köpek balığını geri getirdi. neymiş argus paketlemiş de onların elinden kaçmış. oralar falan şaka gibiydi. zaten yaratığın kendisi şaka gibi. bu dc evreninde bir tip herhalde de olmamış ki hiç. kendileri bile dalga geçiyor.

.yetmiyor üstüne şu zenci velet ile aile dramı yaratmaya devam ediyorlar. ne gibi bir hikaye varsa burada anasını satayım devamlı bir aile dramı, yok efendim barry sevilen çocukmuş da diğeri onu kıskanmış da falan filan.

.dünya-2 meselesini kimseye anlatmayalım falan dediler, sonra herkes herkese anlattı. bu da pek saçmaydı. anlatsan ne olur? o diğer insan işte. anlatmayıp içe atsan ne alaka? hani barry'nin salak zenci kız ile evlenmesi muhabbetini anlarım da ne alaka? 

.elindeki patty'i uzaklaştır sonra allahın zencisi ile evlenme muhabbeti yap. bu süper kahramanların aşk hayatları çok sancılı yeminle, mideme ağrı giriyor.

.arrowdan diggle ile karısı geldi bölüme. karısı argus'un başına geçmiş, artık iyi bir örgüt olmuşlar. meta insanları düzeltmeye falan çalışacaklarmış. o da şaka gibiydi ya neyse diggle falan normal bir tip sayılır.

.bölümün sonunda köpek balığı için tuzak hazırladılar, komikti. neyse ki denizde elektrik şoku ile falan halletti meseleyi, görüntüler o kadar kötü olmadı. barry'nin suratı tam modelleyememişler. flash iken birden oyuna dönüyor gibi oluyor. eh diziden ancak bu kadarı olur.

.neyse işte böyle kötü bir bölüm olarak bitti. son saniyede dünya-2'ye geçtik. zoom'un kimliğini öğrendik. kendisi jay garrick imiş. şimdi benim anlamadığım kaç tane jay var? dünya-2'deki dünya-1'e geldiydi, iyi olan o. hızını kaybetmiş olan, hücresi zarar görmüş olan o. ayrıca dünya-1'de hızcı mızcı olmayan bir tane daha var. bir de zoom var. zoom nerden çıktı? gelecekten geldiyse, kendini niye-nasıl öldürdü? bu nasıl iştir?

--- spoiler ---