8 Şubat 2016

the flash s02e12:

Fast Lane 

--- spoiler ---

.wells de wells, meseleleri yine bu adama döndürdüler. iyi mi kötü mü? belli değil hala. tam kötü karakterken de çok belli değildi. işin garibi reverse flash iken de aynı tripteydi. oyuncu iki ayrı insanı oynuyormuş edasında değil bir türlü. öyle yapabilseler iyi olacakmış.

.neyse kızı yüzünden bizim takımı sattıydı, onu ilkin muhabbet arasında sonra ciddi ciddi söyledi. ağzını burnunu kırdılar biraz ama sonra yumuşak gönüllü oğlan bağrına bastı durumu ve hep birlikte kalkıp dünya ikiye gideceklermiş.

.yahu zoom ile karşılaştığında tokatladı seni. nasıl tutup onun memleketine gidersin ülen? bir de hızının %2'sini kaybettiydi. o geri gelecek mi? bu konuda açıklama yapmadılar. öyle üstün körü geçti. dna'larını bile bozuyormuş. diğer flash'a da böyle mi yapmışlar nedir yani?

.maşallah hızcılar var bir sürü karıştıracağız az kaldı. geçen bölüm bir de gerçek reverse flash'ı getirmişlerdi. tekrar zamanına falan yolladılar öyle bitti gitti o mesele.

.bu bölümün yan konusunu geçiştirdiler. üstüne gedik kapatmayı becerdiler, onu da geçiştirdiler. flash'ın hızını çalma konusu pek mühimdi, tam olayların ortasında gerçekleşti. cam parçasını yakalayamadı ve salak zenci kızcağız omzundan yaralandı. olaylar bundan ibaretti.

.zencilerin dramı da hiç çekilmiyor. veledin teki araba yarıştırıyormuş da falanmış filanmış. sonra lavlı, katranlı bir eleman çıkardılar. iki sene yerin dibinde beklemiş. patlama sırasında tam da bunu katrana atıyorlarmış. nasıl bir zaman dilimi ise hep bir aksiyon hep bir olay.

.derken bu intikam için yerin dibinden çıkıp olayla ilgili olanları haşat etmeye karar vermiş. nasıl olduysa bizim dramlı zenci oğlanın yarışlarını düzenleyen tipe kadar gelmiş mesele, oradan da zenci salak muhabir kızın olaylara girmesi, üstüne gelen araba derken oldu da bitti işte.

.aksiyon görüntüleri hafiften bağırıyordu 3d modellemeyim diye. dizi için o kadar olsun ama bu kadar yüksekten uçmalarına da gerek yoktu yani.

--- spoiler ---