27 Aralık 2015

jessica jones s01e04:

AKA 99 Friends

--- spoiler ---

.inanılmaz ağır akıyor. şimdi en yakınındaki keş eleman bunu takip ediyormuş. çok şaşırdık gerçekten. neden gitti buna üzüldü onu da anlamadım. şimdi bu eleman kendi isteğile mi yapmış sanki? ne acayip saçma sapan bir şey oldu böyle? bir de keş eleman nasıl ayakta doğru düzgün durabilmiş?

.marvel evreninden gönderme vardı bir miktar. şehri kurtardıkları sırada bir kadının annesinin ölümüne sebep olmuşlar. kadın da özel güçlülerden intikam almaya karar vermiş. şimdi bölümdeki yan konu buydu. kocam aldatıyor muhabbetinden iyidi ama yine de ne bileyim resmen bulamamışlar.

.sarışın hatun ile polis meselesi de çok can sıkıcı ilerliyor. adam üstesinden gelemedi iyi güzel de oturup konuşmalar falan hiç olmadı. üstelik tutup birlikte falan olurlarsa yandık yeminle yandık. bir de onların muhabbeti çıkacak ortaya.

.esas kötüyü detaylandırmıyorlar. devamlı gizleniyor. devamlı birilerini ikna edip gönderiyor. hani gücünün özelliği bu olabilir ama hikayeyi detaylandırmak adına bölümün bir kısmını bu salağa ayırabilirlerdi. şimdi jessica'nın triplerini görüyoruz.

.avukat hanım, sevgili trinity de işte öyle lezbiyen ilişkilerde devam ediyor. eski karısı kadınla takılıyorlar. killgrave'den etkilenen tipler için sığınak oldular mübarek, oturup konuşma destek grubu falan derken jessica başlarında bir ipucu için bekliyordu. şöförlüğünü yapan tipin anlattıklarını güvenlik kameraları ile birleştirerek keş komşusuna çıktı. vay anam çok acayipti gerçekten. 

.daha iyi bir dizi bekliyordum, yavaştan hayal kırıklığına uğruyorum. izlenecek bir sürü güzel dizi vardı yahu...

--- spoiler ---