3 Aralık 2015

Agents of S.H.I.E.L.D. s03e08:

Many Heads, One Tale

--- spoiler ---

.konuları güzel birleştirdiler. farklı koldan hikayeler gidiyordu. fitz ve simmons kendi aralarında dram yaşıyordu ama simmons'un diğer tarafta gördüğü kötü adam hydra'nın esas kötüsü imiş. çok uzun zaman önce dünyaya hükmetmeye gelmiş ama o zamanın insanları ellerindeki monolit ile bu elemanı öte dünyaya atmışlar. tabii koskoca güçlü uzaylıyı nasıl böyle yapmışlar? güçlü uzaylımız nasıl kurtulamamış orası meçhul.

.üstelik hydranın elindeki imkanlar ile bunca zaman yapamadığı şeyi fitz bir aşkı uğruna yapmış ya o da çok fenaydı. sonra bunların arasındaki hikaye karıştı. benim için evrende delik açtın be adam dedi ve öpücükler havalarda uçuştu.

.ardından devlet kurumu kadının da olduğu ortamda logolardan hydra'nın gelişimini öğrenmiş oldular. bir garip imiş olaylar bu şekilde birleşti hoş oldu.

.esas takım devlet kurumuna sızdı, başkan muhabbeti de farklıymış o halde. tahiti meselesini duyunca phil olayları çakmış. kadına güzel bir tezgah kurup tesisine sızdılar. gerkenleri öğrendikleri vakit her şey tamam olmalıydı ama kadın bilmiyorum etmiyorum demeye başladı.

.ülen sen nasıl başındaki insansın? nasıl bilmezsin? derken işte son zamanlarda gördüğümüz yaşlı adama geldi olay. hydra'nın başı şimdi oymuş. öte gezegendeki liderlerinin gelmesini bekliyormuş, ward'ı da ikinci baş olarak almak istedi.

.ward da işte kendi çapında işler peşinde idi. ilk bu adamla konuşmlar, sonra üzerine salınan tetikçileri konuşturmalar, öldürmeler falan derken adam kabul etmek zorunda kaldı.

.psikiyatristi de ellerine teslim etmiş oldular. onu yaratığa çevirmek ve malum efendilerinin gelişinde ordu oluşturmak gibi bir göreve geçmiş oldular. ward da bunun bir parçası oldu. hikayeler de toptan birleşmiş oldu, güzel oldu.

--- spoiler ---