25 Temmuz 2015

Under the Dome s03e06:

Caged

--- spoiler ---

.pek olmuyor, hiç olmuyor. barbie falan da döndü gibi gösteriyorlar da nedir yani? kraliçe arımız kendini kurban gibi yapıp da öyle avladım onu diyor da sanki kendi isteği ile yakalandı. hadi sempati falan duydu da kendi hakkında yalan söylemesine niye kızmadı? üstüne yumurta ile ilgili biri olmasından, yumurtaya dokunmasından falan niye şüphe etmedi. hele koza meselesi zaten apayrı bir olay ya neyse içinde uzaylı hücrelerine bağlayalım bu aptallıkları.

.neymiş hunter'ı öldüreceklermiş de engellemeleri lazımmış da ülen doğru diyorlar, ilaç yoksa bu elemana niye harcasınlar? bir yararı olup olmamasını geç, ilaç bitince ne olacak? nasıl dayanacak?

.jim abimiz ile kraliçe karının muhabbeti iyidi güzeldi de ne oldu şimdi? neyi elde ettiler? bir bok anlamadım ben. kubbeden çıkış yolu muhabbetiyse sadece, bu mudur olay? uzaylı istilası tadında bir hikaye yapalım diyorlar ama tam yapamıyorlar da öyle ortaya karışık saçma bir şey oluyor sonunda.

.yine de ilkin yumurtaya dokunmak ile kubbenin ortaya çıkmış olması ve bunun görüntüleri hoştu. tabii bu kadar zaman kadın nerdeymiş? melanie nasıl ortaya çıkarmış? onları falan söylemediler. değişik efektler ile işte uzaylıyız biz ayağı devam ediyor.

.sam muhabbeti de can sıkıcı artık. tamam sevdiği karıyı öldürmüş, tamam intikam alacak da insan gidip boşluğundan bıçaklar mı? öldür kurtul, bir kaç kez bıçakla, saçmalıyorlar yani. dirençli insan muhabbetini anladık da sam niye direniyor? nasıl direniyor?

.junior salağının en zayıf halka olması anlaşılır, hadi joe ve norrie aşıklar da birbirlerini gazlıyorlar. julia ve jim kozaya girmedi. iyi güzel de diğerlerinden niye kimse yok? bir tane marangoz vardı o da öldü. diğer hepsi koyun muymuş yani?

.kubbe içi olaylar, insanların birbirini yemesi iyi güzel de daha büyük bir hikayeye geçiyoruz gibi yapıp tekrar aynı hikayeye döndüler. iyi olmadı, zorla gidiyor artık.

.köpek muhabbetlerini seviyorum her türlü, kafeste köpeği ile duruyor da kraliçe karı buan seslenince hırlıyor. jim köpekler iyi bir insan sarrafıdır diyor hehe.

--- spoiler ---