24 Temmuz 2015

Defiance s03e07:

The Beauty of Our Weapons

--- spoiler ---

.dokuz on bölümü var ama bitmiyor lan bir türlü. nasıl sıkıyor bu sezon anlamadım. aşırı saçmaladılar. hala kasabanın başına bir şeyler gelecek de savaşacaklar da falan filan, zaten baştan beri aynı hikaye. 

.şimdi datak öldü ise yine bir şey ama artık öldürmeleri de komik oldu. ölmemiş de olabilir ya da aynı anda şehre dalıp kurtarmaları gibi saçma bir şey yapabilirler. her türlü ciddi karın ağrısı bir seri olmaya başladı. bıraksam mı bilemedim.

.irisa'nın dramına da koyasım geldi, bütün sezon bu karın ağrısı ile geçti. tom da tom, iyi ki eleman ölmüş, herkesler onu sevmiş de kafaları yemiş. ciddi ciddi bunaltıyorlar. çok gereksiz işler oluyor.

.üstüne nolan ile kızını da getir öyleyse diye atışmışlar da kızını getirmiş o da silahı ateşlerlerken bu hallere düşmüş. yetmemiş üstüne bir de konuşma yapmışlar. lan gören de bir şey diyor zannedecek.

.giriş kısmındaki hareketli müzik ve silah tüccarı tipin halleri haricinde bölümde iyi bir şey yoktu. salak kız da savaşmadan çekti gitti gibi gösterdiler ama o da geri dönecek garanti.

.daha ne diyeyim bilmiyorum. babasının işkenceli idamına torununu getirip de bak böyle olma demek falan nasıl bir manyaklık? çok abartıyorlar, çok saçmalıyorlar.

.stahma omeclerin elinde takılıyor öyle. gizli planlarını öğrenecek herhalde de kız niye buna gösterdi onu da anlamadım. ziyadesi ile saçma yani, insan hayret ediyor. syfy kanalımız bizi ciddi ciddi üzüyor.

--- spoiler ---