21 Temmuz 2015

the strain s02e02:

By Any Means

--- spoiler ---

.bölüm sonu kapıyı yüzümüze kapattılar, o nasıl bitiş öyle? sunumu yarım mı kesildi anlamadım ama niye ziyaret etti bu iş adamını ki? bomba yerine gümüşlü bir şeyler atsa da adamın gerçek yüzü ortaya çıksa? böyle bir şeyler tasarlasalar sadece laf etmek yerine çok daha mantıklı olurdu. 

.abraham abimiz laf sadece, güneş ışığıdır efendiyi yakmasıdır, eski kitabı aramasıdır. adam komple laf. eskilerle anlaşma falan yaptı ama oradan hiç ses çıkmadı. şehrin askerleri diyorlar, new york'luyuz falan diyorlar ortada kimse yok yine dar alana hapsoldu dizi.

.efendi yerine geçecek birini seçecekmiş, alman da tabuta yatıyor hayaller kuruyor falan. kimi seçecekse artık? kör çocuklar ve eph'ın eski karısının olayını da anlamadım. kesin saçma sapan bir yere bağlayacaklar orayı. makyajları da hiç beğenmiyorum. ne vampir makyajları iyi ne abraham'ın gençlik makyajı iyi. tam yapamıyorlar bunları.

.hadi işin bilimselliğine gelelim diyoruz, iki bıdı bıdı yapıyorlar ve vampir hücresini öldüren bir şey buluyorlar. anladımsa arabolayım. insan bir açıklar yahu. zahmet bile etmediler. kendi aralarında takıldılar. hızlıca geçtiler. sonuç olarak vampirlerin sinir sistemini yok edecek bir biyolojik silah elde etmiş oldular.

.salak veledin tedavi atarına da ayar olmaya başladım. böyle her dizide bir velet ve atarı mı olacak? bıktık lan, neyse ki çok uzatmıyorlar ama babasının tedavi değil de silah yaptığını öğrenince yine ortalık karışacak.

.gönüllü denek meselesi de geyik aslında, onlar sayesinde buldular iyi güzel belki ama nedir yani onların dramı, öleceksiniz işte daha ne?

.fet ve sarışın hatunun takılması iyidi güzeldi. aksiyon sahneleri falan da hoş sayılabilirdi ama çok boş geldi bana. her seferinde bir ev temizlemekten, blok temizlemekten sonra mahallelerini geri almaktan falan bahsediyorlar da abi bir kurt ile tekrar vampir olabiliyorsun. karantina olmadan nasıl olacak bu iş? öldürmekle bitebilecek mi? hadi tamam öldür yine ama giriş çıkışı kontrol et değil mi? bir binayı temizleyip sonra havuzda sevişmeler nedir yahu? tamam sevişsinler, tamam çok tatlıalr da dizi ile kel alaka yani.

--- spoiler ---