2 Mayıs 2015

grimm s04e19:

Iron Hans

--- spoiler ---

.pek iyiye gitmiyor olaylar, çok dağıttılar kendilerini. şimdi adalind ve iki değişik insandan iki bebek yapma olayı zaten çok abartıydı. üstüne juliette'nin sapıtmasını eklediler. birden değişti kadın, sanki senaristler ülen bu sapıtsa ya dedi bir yerden sonra aynen öyle sapıttı. ilkin gayet normaldi de sonra, hexanbiest olduğunu kabul edince mi böyle oldu? hiç de olmadı yani.

.kraliyet ailemiz olaylara dahil oluyor, juliette'yi gidip gözaltından çıkartıyor. kendisi de polis merkezine geliyor. o sırada adalid'de gelmiş nick'e karını falan elletiyor. oğlun tekmeliyor bak falan diyor. nick uçunuyor, kaçınıyor falan. cidden komik sahnelerdi aslında.

.neyse çıkışta juliette ile karşılaşıyorlar. hop patlama öncesi bir gerginlik oluyor. adalind julietten korkuyor, nick araya giriyor. herkesler şaşkın ama bir şey olmuyor. nick artist artist devam ediyor.

.ne yaparlarsa yapsınlar bu karakter geçişi olacak iş değil. rosalee'de gidip konuştuğunda benzer cevaplar geldi. neymiş nick grimm'liğinden vazgeçmemişmiş. ulan o zaman sen de razı olduydun bu işe. yok yani...

.yan konu da cidden gepgereksiz bir olay idi. avlanmayı öğrenen yırtıcı wesen yavruları, yavru kurt misali kamp yapıyorlar. tavşan avlayıp erkek oluyorlar. woge yapma muhabbetlerine falan giriyorlar. babaları ile takıldıklatı bir aktivite gibi.

.monroe geliyor anlatıyor ediyor gidiyor ama aralarında bir de insan avlayan kızcağız varmış, olay bundan ibaret. sonunda ölüyor gidiyor. mevzu da bir boka benzemiyor.

.yüzbaşının başına ne geldiği belli değil. acayip haller oluyor, kan fışkırmıyor ama bilinç kaybıdır. suça karışmadır öyle bir şeyler oluyor gibi. herkesler şeytana dönüyor herhalde. adalind ile nick'i juliette ile de sean abimizi çiftleştirecekler bu gidişle. saçmalamayın lan.

--- spoiler ---