25 Mart 2015

Bates Motel s03e03:

Persuasion

--- spoiler ---

.annika aşağı, annika yukarı... tamam norman'ın olayları güzel gerdi ama geçen bölüm ölmüş gibi gösterip kandırdıktan sonra şimdi kayıp diye tekrar ısıttılar getirdiler. bölüm sonunda da yine ölmüş gibi gösterdiler. üstelik usb bellekli bir gizem ile...

.hatunu daha çok oynatabilirlerdi ya da norman cidden kafayı yiyebilirdi? şu durumda nerdeyse hiç bir şey olmadı ve sezon için yeni bir gizem çözüme girmiş oldular. kim bilir kasaba hakkında ne bilgisi var bellekte de norma bununla kim bilir ne yapacak.

.norman'ın öğretmenini öldürdüğünü hatırlaması, bunun itiraf etmesi, tutup kendini tekrar o şartlara sokup kızın başına ne geldiğini anlamaya çalışması falan hepsi iyidi güzeldi de toplamda hikaye nerde onu unuttum. bu velet katil ise annesi mi koruyor? karıyı başkasının öldürdüğü sabitlenmişti yani buna kendileri de inanmıyorsa neden gerekeni yapmıyorlar?

.elemanı cidden anası mı delirtmiş? suçlu gibi bakarsan öyle olur diyor, dolmuş patladı. kendini kaybetti ya insan kendini suda öyle boğabilir mi arkadaş? mümkünatı yok yani. bilincini falan kaybettiyse yine bilemem tabi günahını almayayım sabı norman'ın ama yine de pek olmadı yani.

.emma yine olaylara karışıyor gibi, güzel giysiler falan giydi arada, bence güzel kız ya çok durmadılar bu olaylar üzerinde. norman'ın kafadaki anne figürü kızı orospu olarak görürse kesme riski var o yüzden bence çok bulaşmasın bu işlere.

.dylan ve babası muhabbetinde de bir şeyler olduğu yok. adam para veriyor yardım ediyor, koruyor kolluyor ama öyle birisi değildi. kesin çıkacak bir şeyler ve bu kadar gösterdikleri sevgi seli de boşa gidecek. o yüzden bu kısımlardan da pek haz ettiğimi söylemem ama adamların yarattığı karakterlerin gerilimi hissediliyor. o iyi...

.şeriflik seçimi gibi bir şey varmış. şerif abimize zenci bir rakip ya imkanı yok onun orada şerif olmasının. bu şerifimiz de kasabayı temizleyecek mi? iyi mi kötü mü? olayları idare mi ediyor yoksa bundan kar mı sağlıyor? üç sezon oldu hala anlayamadım hehe.

--- spoiler ---