16 Şubat 2015

samurai jack s03e10:

Jack, the Monks, and the Ancient Master's Son

--- spoiler ---

.iyidi güzeldi de sonunu çok saçma buldum. lan zaman geçidi işte geçmişe dönüp olayları düzeltirsen ne aku olacak ne bu olaylar olacak hepsini kurtarmış olacaksın. iki tane şaolin delikanlısını kurtarmak için değer miydi yani?

.hani ne bileyim kurban olsalar bile adamlar kendilerini kurban etmiş işte şaolinler, daha ne olabilir? dövüşmek için, savaşmak için takılıyorlar. amaçlarına ulaşıp onurlu bir şekilde ölmüş olacaklardı. ah jack ah, çizgi film uzasın diye ne yaptın böyle hehe...

.ilk karşılama güzeldi, teknik yarıştırmaları falan derken hemşeri çıktılar, hocalarına götürdüklerinde de jack'in tanıdığı çıktı. vakti zamanında aynı hocadan ders almışlar. jack zamanda ileri gitmiş ama hocamız da transa geçmiş enerjisini dünyadan almaya başlamış, öyle bir güzel iş olmuş falan filan olmuş.

.derken zaman geçidi için yardım istedi, bir yer tarif etti. güneş tam tepede iken açık kalacak kısa bir zaman dilimi var. üç kişi gittiler ve olaylar böyle gelişti. keşke daha fazla adam alsaymış yanına da amacına ulaşsaymış. seri yarım kalırsa bu bölüme iyi küfür edeceğim. hadi bakalım.

--- spoiler ---