28 Şubat 2015

arrow s03e15:

Nanda Parbat

--- spoiler ---

.şimdi ben bu diziye iyice kıl oldum da ondan mı bu kadar kötü geliyor bilmiyorum ama ciddi mantıksızlıklar var. nerden başlayayım bilmiyorum. ra's al ghul mudur nedir? nasıl bir makamsa, geçen bölüm birlikte çalışmalıyız şudur budur geyiği yaparken. şimdi babasını bunlara teslim ediyor thea hanım. neymiş kaldıramıyormuş şuymuş buymuş.

.hadi babayı teslim ettiniz tamam bitsin gitsin hadise yok arkadaş olur mu hiç? oliver peşinden gidecek imiş. malcom için hayatını tehlikeye atacak imiş. bu saçmalığı da kardeşinin ruhunu kurtarmak için yapacakmış. bak bak bak, neyse sonra yok efendim beni yenen birinin varlığı yüzünden yaptım ettim diyor da ülen yenilmediğin adam mı kaldı? malcom da tokatlamış idi?

.neyse bu sefer diggle da gitti peşinden, neymiş arkada kalması kötü etkilemişmiş de karısı olacak kadın söylüyor. çocuğunu babasız bırakmaya çok meraklılar herhalde. uçağı falan alıyor derken gidiyorlar. normalde bu savaşçılardan bir tanesi ortalığı katıl karar iken sinek avlar gibi avlıyorlar ve malcom'a kadar gidiyorlar. neyse kurtarmaları kadar saçmalamıyorlar ama tuzak olduğunu fark edemeyecek kadar saçmalıyorlar ve yakalanıyorlar.

.zincirlere vuruluyorlar. ra's efendimizin karşısına getiriyorlar ve adam ölümden döndün şudur budur çok mertsin falan diyip selefi olarak seçiyor. bu ne lan? nedir bu şimdi? malcom ne olacak? e onu öldürmeyi kabul edersen falan diyecek de sonra yok efendim ben thea için öldürmem diyecek bıdı bıdı edecek ve tekrar meydan okuyacak, böyle bir saçmalığa doğru gidiyor olay.

.resmen oliver'ın o ölüm düşüşü diziyi bitirdi bence, toparlayamıyorlar. oliver'ın kafa da toparlanamıyor. senaristler de toparlanamıyor. sara'nın ölümü de çok gereksizdi zaten malcom durdul yere sara'yı öldürttü sanki başka adam yok... hadi onla uğraşıyorlar falan derken bu çıktı.

.thea da kendisini cezalandırmak için herhalde gitti sara'nın sevdiceği ile dövüşe tutuştu. öyle dört bir yandan saçmalıklarla ilerliyorlar.

.felicity bile saçmalıyor, bizim zengin patron ile düştü kalktı. banyodan çıkınca dayanamadı falan herhalde. adam güzelce bir sevişince formülü buldu  ve derken çıka çıka demir adam çıktı piyasaya, resmen ironman'ın çakması gibi bir şey olmuş olay...

--- spoiler ---