17 Ekim 2014

friends s01e20:

The One with the Evil Orthodontist

--- spoiler ---

.bir parça daha gülümsettiler, rachel evleneceği elemanla takılmaya başladı. eleman da en iyi arkadaşı ile aldatmış vakti zamanında. şimdi onunla evlenirken rachel ile tekrar aldatmış oldu. bölüm adı da ona uygun şekilde şeytanlaştırılmış. yine de en iyi arkadaş evlenmeye karar verdi. eh işte olay buydu. bir de evlenmekten rachel kaçtıydı onu unuttular galiba.

.chandler biriyle buluşmuş da arama bekliyor falan filan. bunların telsiz telefon pratikleri falan olmalı. iki dakkada antenleri yolarlar gibi geldi. yıllar işte cep telefonsuz yıllar. yok ezik gözükmemek için aramamak, yok şu yok bu derken kız geldi kontrol etti diye olmaz dedi.

.joey ilk öpücüğü öğretenden sonra kafayı lezbiyenliğe taktı biraz, tepkileri komik elemanın. arada da komiklikler yaptı. teleskopla bunları dikizleyen tip meselesinde de fena değildi. gülümsettiler biraz.

.rose ve phoebe geri planda idi. birlikte bulmaca çözerlerken biraz komiklerdi. rachel olayını çok uzatacaklar kesinlikle. bir beklentimiz yok da ne bileyim romantik komedi bana göre değil, ondan eminim.

--- spoiler ---