17 Ekim 2014

arrow s03e02:

sara

--- spoiler ---

.durduk yere sara'yı öldürdüler bir de üstüne beğenmemizi bekliyorlar herhalde. tanıdığı biri öldürdü bir kere. suikastçıların hepsini tanıyor muydu bilmiyorum ama ilk akla gelen lezbiyen sevgili suikastçi başı olabilir. bir iş için mi gelmiş starling city'e? petrol olayı neymiş onu anlamadım. hızlı geçtiler, üstelik bu işler yüzünden adam temizleyen tipin de sara ile ilgisi yokmuş.

.neymiş laurel silah doğrultmuş da öldürecekmiş. intikam işe yaramaz diyor oliver, ulan bir sezon adam kestin ya? şimdi mi işe yaramadı? sara yüzünden çıldırması gerekirdi, hadi liderlik pozisyonunda bunu yapamayacağını söyledi anladık da katilini öldürmemek nedir? o kadar yüksek değerleri olan bir kahraman değildi, hafif saçmaladılar.

.tommy'i getirdiler, beş yıl öncesi (beş yıl da ne beş yılmış arkadaş) hong kong'da mailine girince uyarı veren bir sistem koymuşlar. oliver'ı bulma umudu ile koşmuş gelmiş ama onun yerine az daha canından oluyormuş. güya onu ilk kaçırarak sonra polis kıyafeti giyerek kandırmış oldular. ötesini berisini araştırmadan insan o şekilde bırakır mı? basit oldu bu kısım da. çinli abimizin ağzında bir şeyler vardı, sonraki karede yok oldu. o da devamlılık hatası oldu gibi gibi.

.daha kötüsü felicity'i ekipten çıkardılar gibi. diğer elemana çalışmaya razı oldu. hayattan beklentileri daha yüksekmiş. bir ölüm mü değiştirdi bunları? olayların içine girişte zaten riskleri biliyordu. çok saçmalıyorlar sinir ediyorlar. geri ikna mı edilecek? yoksa bu şekilde uzaktan mı yardım edecek? felicity karakteri iyidi ama saçmalatacaklar gibi, üzüyorlar bizleri.

.thea olayından devam edeceğiz herhalde. malcom abimiz kızını eğitiyor imiş. şak şak şak diye olaya daldı. şu alkışa da ayar oluyorum. aralıklı el çırpma olayı, kılınç sanatlarını öğrenen kızını tebrik ediyor. ağır abi olarak takılıyor. planları neler peki? thea kötülerden mi oldu? geri dönmeyeceğim, beni aramayın tadında mektup bırakmış. oliver'ın yeni haberi oldu. adam acıların çocuğu gibi üç kişiyi kaybetti bir bölümde. yine de çok sempatimi kazanamadı tabi.

--- spoiler ---