6 Ekim 2014

Ancient Aliens s06e11:

alien breeders

--- spoiler ---

.antik uzaylı kuramcılarımız bu bölümde bir hayli cinsellikten bahsedecek gibiler. insan dna'sının son beş bin yılda %7 gibi bir değişime uğradığı gibi enteresan bir bilgi ile başladılar. bunu bir yerlerden kontrol etmek lazım, özellikle başka herhangi bir beş bin yılda böyle bir şey olmadığı sadece son beş bin yılda böyle olduğunu iddia ediyorlar. tabi bunda da uzaylı parmağı olduğunu söylüyor abilerimiz.

.uzaylı dostlarımızın gelip bize kaydığı konusunda hem fikirler ama anlamadığım şu neden hepsi erkek ve gelip karılara kayıyor? neden dünyalı erkekler uzaylı karılara kaymamış? hep efsanelerin bakış açısı ile olan bir durum gibi, sonra da diyorlar ki efsanelere bakınca bunlar kesin kanıtlarmış.

.düşen melek meselesi de supernatural'i anımsatıyor, arada tevrattan dedi ama incilden bahsediyorlardı, düşen melekler gelip insan dna'sını değiştirmek istemişler. bundan dolayı genlerimiz değişmiş işte.

.dev insan iskeletlerini uzaylıları saklamak için sakladıklarını söylüyorlar. en azından üstünü kapatıyorlar diyorlar. bu dev tipler hep uzaylı insan meleziymiş. buradan tabi antik yunana, tanrılara herküle falan gitmek şarttı ve gittiler. 

.aynı  zamanda çinde miydi neydi? kadının tekinin üzerine ejderha geliyor ve hamile kalıyor. ejderha betimlemeleri hep uzaylı gemisi diyorlar. uzaylı kaçırılmaları ve hamile kalma meseleleri hepsi dna şekillendirme diyecekler haliyle. tabi yine tekrar edeyim neden sperm çalıp istedikleri gibi takılmıyorlar da kadını hamile bırakıyorlar? dünya şartlarında dünya anneleri ile yetiştirmek için mi?

.yecüc mecüc dedi abiler yahu, üstelik bunlar kadın kılığında erkekleri kandırıyorlarmış. hep kadınları hamile bırakmak yerine erkekleri de kullanıyorlar ama tabi hep devir değiştikten sonra. ortaçağa doğru bu hadiseler oluyor. daha modern zamanlara geldiğimizde ilk uzaylı kaçırılma hikayelerinden olduğu söylenen bir hikayede abimizin tekini gemiye götürüp uzaylı bir kadınla birleştiriyorlarmış hehe. böyle de güzel bir kaçırılma işte desene.

.cinlerin hamile bıraktığı olaylardan cadılar meselesi de enteresan tabi, sahte hamilelelik meselesinin hepsini uzaylı bebeklere bağladılar. ilkin hamile bırakıyorlar sonra da bebeği alıp gidiyorlar demek istiyorlar yani. tabi yine sormak lazım sprem ve yumurta alsalar olmuyor mu? madem teknolojikler bu kadar? bir tane kaçırılma hikayesinde de bundan bahsediyorlar. hep insan aklı ve cevabı gibi diyelim.

.saç teli meselesi bir miktar komik, abimizin tekine gece karabasan gelmiş, kıpırdayamamış ama üzerinde sarışın koca gözlü bir kadın varmış, yanında da uzak doğulu bir kadın varmış ve gök yüzünü gösteriyormuş. sonra da saç telini bulmuş sarışın kadının, incelemişler. yarı saydam, yarı çinli yarı iskoçyalı bir şeyler çıkmış. bu ne lan dedim?

.yok olan fetüs meselesinde de sınırları zorluyorlar ama hikaye olarak extant dizisine benzettim, adamlar bunlardan esinleniyor olabilir gibi ya da aklın yolu bir gibi bir şey. bir çifte uzaylı dostlar ziyaret ediyor ama bu sefer ana karnından çocuk kaçırıyorlar, cerrahi müdahale izi yok diyor ama çocuk da yok ortada. hani önceki ultrasonları net göstermediler ama açıklama yaptılar, sindirilmiş olabilir mi diyor bilirkişi, imkansız diyor ama nereye gittiği de açıklanmıyor tabi. sonra baba karakterini tekrar kaçırmışlar ve melez bir çocuk göstermişler, şaka gibi tabi.

.bizleri kendi içimizden yavaştan değiştiriyorlar diyorlar. bunu kendilerinin biyolojik materyalleri için de yapıyor olabilirler diyorlar. bir gün bunları keşfedeceğiz diye de bitiriyorlar.

--- spoiler ---