6 Ekim 2014

sword art online s02e13:

Fantomu Baretto

--- spoiler ---

.ciddi ciddi ölüm silahının olayı dışarda yardımcılarının olması ve öldürdüğü kişiye ilaç vermesiymiş herhalde. bunu dışardan tip teyid etmiş oldu ve kötü oldu bence. üstelik ölüm silahını da harcadı kirito, bunu da çok basitçe hallettiler. bu sezon kaç bölüm bilmiyorum ama olaylar bitti gibi ki daha başlamış gibi bile gelmedi bana.

.sinon'un peşindeki tip yardımcılardan biriymiş, kutlama yapalım diye içeri girdi. kızın üstüne atladı, japon tecavüz manyaklığı tadında çizimler ile (ağız, göz, yüz ve salyalar falan) iki saat ismini haykırdı kızın. seviyorum da seviyorum dedi ama pek bir şey yapamadan kirito araya girdi. her türlü beyaz atlı prensi oldu da ulan asuna dışarda bekliyor, başında bekliyor. ayıp ederler bunlar arasında bir şey olursa.

.iç hesaplaşmalar ve isim hatırlama meseleleri ile bölümün büyük kısmı gitti. sinon'un psikolojisine zaten uyuz oluyorum. üstüne tecavüzcü arkadaşın sanal hayatta iyi olma meselesini eklediler, iyice saçmaladılar yani. neyse bakalım nasıl devam ettirecekler.

--- spoiler ---