10 Ağustos 2014

wilfred s04e08:

Courage

--- spoiler ---

.yalancı çoban hikayesi gibi oldu ya yine de üzdüler ziyadesi ile. wilfred ölüyor lan dedim, ölecek mi hakkaten? bu sezon son sezon mu? yeni yavru alıp hayatlarına öyle mi devam edecekler? şüphesiz ki her köpek ölümü tadacaktır ama hiç ölmeseler keşke... her türlü üzülüyor insan. 

.üstelik hakketen kolu bile kopmuş. ciddiye almıyordu ama o hikayeyi devam ettirdiler. yok yere koldan bacaktan oldu wilfred abimiz şimdi de akciğer kanseri imiş. devamlı dumanlanıyorlardı ondan tabi ama yine de çok fena.

.yapılacaklar listesi hoştu, ayı ile dialoglar ve yavru köpeğe bırakma da güzeldi. kamera açısının hemen altında yavru biraz düdüklemeye başladıydı sanki ama ardından parçaladı ayıyı. zaten öyle olmalıydı.

.merdiven meselesini de güzel oynamış wilfred. resmen merdivenden korkan köpek hissiyatı verdiler. üc bacak ve cesaretlendirme olaylarını ryan ile jenna'nın birliğine bağladılar ve ryan'ı mutluluğa ulaştıran iyilik tanrısı oldu bu şekilde wilfred. krungel olacağına bu olsun tabi. bakalım ne olacak sezon sonu.

--- spoiler ---