17 Nisan 2014

supernatural s08e08:

Hunteri Heroici

--- spoiler ---

.adamlar kendilerini kaybetti artık. çizgi film dünyasına giriş yaptılar. acayipti, güldürdü falan biraz. kötü değildi. sezonun en yaratıcı bölümü diyelim. pek bir şey olmadı ama en azından çabalamışlar.

.castiel ekibe katıldı gibi yaptılardı ama sonra ayrılacağız muhabbeti yaptı o hiç olmadı. castiel ekibe katılsa bir hava gelirdi, sezonun bu salak olayı geri dönerdi falan. iyi olurdu ya fazla kolay olur diye yapmıyorlar diye düşünüyorum.

.neyse bir amcaları varmış eskiden tanıdıkları, psiko bilmem ne, kafası ile gerçekliği değiştiriyormuş demek. bunayınca çizgi film dünyasına takılı kalmış ve etrafındaki olayları etkilemiş. huzurevinin doktarı da suçlu abimizmiş, hırsızlık yapmak için bu adamın güçlerini falan kullanıyormuş. birlikte çözdüler falan filan.

.sam'in salak hikayesinde de kızın eski sevgilisinin ölmediği ortaya çıktı, cidden çok büyük bir olaymış gibi onu izletiyorlar ya içim kıyılıyor. bir şey çıkmazsa içinden yazıklar olsun diyeceğim. kel abimizi yine gördük, kaç dizide gördüm unuttum.

.sevgili carter ise yine göründü, kısa konuşma yaptı castiel'e neyi planlıyor. iyi mi kötü mü? sezon sonuna nasipse diyoruz.

--- spoiler ---