18 Nisan 2014

Agents of S.H.I.E.L.D. s01e17:

Turn, Turn, Turn

--- spoiler ---

.giriş kısmındaki uçak sahneleri fena değildi. bu sonunda kötü çıkan ajanın sahnesi ile başlayan müzik de iyidi. not edeyim belki sonra bir bakarım neymiş ne değilmiş.

.iki üç kere şaşırtmaca yapalım dedi abiler, ilk bizim gözlüklü ajanımız hydra imiş yaptılar. üstelik hem de kahin imiş. yüksek rütbeli ajanları ele geçirerek sheild'i ele geçirmişler falan sonra kadının iyi olduğu ama ac'nin kötü olduğu konusunda bir şüphe yaptılar.

.işler kendi halinde karışırken ile ac ile kankası diğer sevgili ajanımızın kötü olduğu anlaşıldı. hydra bunların içine sızmış ve bir sürü elemanı da ele geçirmiş. nasıl bir uzaylı falansa artık sonra tekra bu meseleye döneceklerdir kesin.

.asıl olay ward denen uyuz olduğum tipin kötü çıkmasıydı ki buna sevindim aslında. baştan beri arıza yapıyordu. skye ile öpüşmeler falan da çok saçmaydı ya neyse geçti oralar ve sonunda kendisi de hydra imiş, gözlüklü ajanımızı öldürdü ve önceki komutanı ile devam etmiş oldu. yok efendim acı çektiğini görmek istiyormuş falan filan da hikayeydi tabi baştan beri belliydi.

--- spoiler ---