24 Şubat 2014

helix s01e08:

Bloodline

--- spoiler ---

.yine işler beklemediğim şekilde hızlı gelişti ama böyle yarım yamalak duygular veriyor insana o yüzden eh işte diyorum. bir kere yeni gelen hatunu paketlediler, kafayı uçurdu hatake ve buzdaki odaya koydu. şimdi bu kafalar neden saklanıyor? neyin nesi? onu anlayamadık.

.julia julia diye ortalıkda dönüyorlar, nesi farklı hala anlayamadık. hatake'nin kızı muhabbeti yaptılar da evlatlık tarzında mı? biyolojik mi? küçükten beri testler falan yapıyormuş da şimdi sonuca mı ulaşmış? şimdi ilk tedavi olan gümüş gözlü buysa, diğerleri ne? bu gibi sorular da cevapsız kaldı.

.hatake salağı julia'nın başına bir şey gelmesin diye onu kapattı tek başına gitti. kapıyı açmasına engel olmadan bayılttı. karı açtı kapıyı ve askerler yakaladı. ha bunu uzatıp da julia'nın ortadan kaybolması yoluna gitmediler ama az daha oluyordu. karıyı kutuya koydular ve dünya bunun peşindeymiş artık. bu kadar ölümcül virüsün kanlı canlı tedavisiymiş ama şimdilik kadından tedaviyi de alamıyorlar.

.sonuçta dizi başladığı yere geri döndü, hatake kötü insan modundan iyi insan ama bir sürü gizli planları var moduna geçti. asker salağını bile iyi insan moduna geçirdiler. karakterlerin kişilik bunalımları var gibi nedir anlamadım ben. yönetim el değiştirince bu askerin akıbeti ne olacak bakalım, onu unuttular gibi bence.

--- spoiler ---