24 Şubat 2014

the walking dead s04e11:

Claimed

--- spoiler ---

.kendileri de hikayeden bunalmış olacaklar ki şimdi bir doktor tipi getirdiler piyasaya, zombi virüsü hakkında bilgili, dünyayı kurtaracak bir tipmiş. pek zeki ama silahlar konusunda başarısız. etrafını zombiler çevirdiğinde silaha davranması ve ulan şimdi tedavi medavi dediler, böyle salakça burada öldürürler mi bu adamı diye düşündürmeleri bile bence bir kayıp idi dizi için. neyse ki öyle bir şey olmadı ama daha gitmesi gereken çok yol var bu doktorun. glenn tayfasına katılan askerlerimiz oldu, şansları arttı. maggie ile kavuşmalarını dört gözle bekliyoruz artık, sezon sonuna allah nasip ederse...

.rick'in tayfası için bir bölümü fazla bulmuş olacaklar ki bunların kesitine glenn'leri de eklemiş oldular ki bu bile akışı iki kat hızlandırdı diyelim. ha hızlandırdı hızlandırmasına ama rick o yatağın altından çıkana kadar bizim canımız çıktı. adamlar sinir etme ustası oldular yeminle.

.neyse ki kimsenin başına bir şey gelmeden vahşi tiplerden kurtmulmuş oldular. adamlar yatak için hak iddia edip kavga falan ediyor, bildiğin köpek gibi adamlar yani hehe. şimdi bu kadar yeni insan meselesiyle karşılaşınca insan sormadan edemiyor. nerden geldi bütün bu insanlar. hapishaneden yürüme mesafesinde oluyor tüm bunlar ve bu kadar insan etrafta dolaşmış ama ne valiye, ne bunlara rastlamamış. biraz zorlama yani tüm bunlar.

.evlerde takılırken, michonne'nun geçmişinden bilgiler dillendirildi. pek sevimli carl veledi vardı karşı tarafta, kardeşinin ölümü üzerine pek yıkılmış küçük velet edası ile triplere girdi arada. tek beğendiğim lafı içimden güldüm meselesiydi. o bile çok buna ya neyse adamlar azimle ağırlıkta bu veledi oynatmaya devam ediyorlar. bir tek ben mi şikayetçiyim bu konuda bilemiyorum tabi.

.sonunda raylara ulaştı rick cemaati, oradan da bebeklere carol'a ve çekiçli abimize ulaşacaklardır. hepsi tabi sezon sonuna nasipse...

--- spoiler ---