24 Şubat 2014

supernatural s06e03:

The Third Man

--- spoiler ---

.sevgili castiel olaylar ile geldi. cennette iç savaş çıkmış. rafael'i unuttuyduk. baş meleğimiz ile kapışıyor imiş kendisi ve tabi bir sürü melek. gelenekçi biriymiş de yazıldığı gibi kıyametin gelmesi gerektiğini düşünüyormuş. işleri kontrol altına alınca da tekrar kıyamet muhabbeti mi yapacaklar yani?

.sanki onun yerine cennetten çalınan silahlar meselesine geri döneceğiz bir kaç kez. balthazar adlı sevgili meleğimiz castiel'in arkadaşı (pokemon ismi miydi neydi) cennetten silah araklayıp insanlara satıyor, karşılığınd da ruhlarını alıyormuş. şimdi anlattığına göre baş kaldırma yüzünden bunlar olmuş. niyeti bozuk melekler bu işleri yapabileceğini öğrenince işler karışmış. bir anlamda hepsi castiel'in suçu demeye getirdiler.

.yani gelenekçiler haklı anlamına geliyor, yazıldığı gibi olmalı kimsecikler baş kaldıramamalı buna ve herkes yerini bilmeli. yoksa böyle karışıklık olur. mu acaba? bu sezon sallantıda gibi, büyük olaylardan sonra boşlukları doldurmaya çalışıyorlar gibi.

.sam'de de bir problem var gibi. devamlı bir problem arkadaşım. nedir bu elemanlardaki arıza, bitmedi tükenmedi bir türlü. neyse nasip kısmet artık.

.yeni arabayı düzleyip, impalalarına geçmiş oldular. sam'in arabası üzerine düştü castiel, görüntü biraz aksiyordu tabi. altıncı sezona gelmiş hala aksiyon görüntüleri tam olmuyor ya o kötü biraz.

.musa'nın asası meselesi defena değildi aslında. castiel'in gelişi ve espirileri ile de birleşince iyice hoş oldu ama hoşluğu pek uzun sürmedi. pek bir sert karakter olmuş yine bizim melek.

--- spoiler ---