22 Ocak 2014

supernatural s04e14:

Sex and Violence

--- spoiler ---

.milleti kendine aşık edip, kendisi için insan öldürten bir yaratık ile ilgili bir bölümümüz idi. en azından intikamcı hayaletler falan değildi. shining filminin bahsi yine geçti, bir ara bakmak lazım o filme amma çok atıf yapılıyor.

.bobby günü kurtardı. kaç bölümdür dahil olmuyordu. aslında melekler ve şeytanlar meselesinde de dahil olmasını beklerdik de tatile çıkmış gibi gösterdiler ya da ava artık neyse.

.kardeşler arası meselelere girmiş bulunduk. milletin oksitosin seviyesini çılgına çeviren bu yaratık bizim kardeşlere striptizci karı olarak değil de kardeş olarak göründü. nasıl bir kafaysa artık ihtiyaçları olan şey buymuş.

.şimdi bu yaratığın cinsiyeti ne? kadın rolüne girince de erkek değil mi? bu nasıl gayliktir arkadaş. gay canavarlarla uğraşmadığımız eksikti. bir de salya ile bulaşıyormuş da kandırmış hepsini. ha doktor striptiz kulubünde ne yapmaya gelmiş onu da sormak lazım ama soramadık.

.sonuç olarak ters köşeye yatırdılar. sam doktor ile işi pişirince dean ona güvenmedi. doktordaki çiçekler yüzünden yaratık odur diye düşündü ama aslında trueblood'dan tanıdığımız elemanmış yaratık ve dean'i kontrol altına aldı ve oradan da kardeş kavgası ve bobby'nin son dakikada müdahalesi ile olay halloldu. tabi araları gittikçe açılıyor bunların, allah sonlarını hayretsin. 9 sezon kardeş kardeş yaşayamazlar herhalde.

--- spoiler ---