7 Ocak 2014

supernatural s03e16:

No Rest for the Wicked

--- spoiler ---

.üçüncü sezonumuz sona erdi. dean öldü, ıssız acun kaldı. tabi tekrar öldü. her sezon bir öldürüp bir diriltecekler gibi desek o da bana zarar. en azından planlarının işe yaramaması iyi oldu. kurtulması daha saçma olurdu amma velakin bir kaç saçma iş vardı.

.sevgili ruby ele geçirilebilecek ise neden geldi? bu çocuklarda tılsım vardı. kendinde niye yoktu? lilith bunları fark edemeyecek miydi? öyle keklik avlar gibi gitme fikri ne kadar saçmaydı. üstüne bir de küçük kızı öldüreceklerdi falan. bir sürü iş...

.bobby nerelerdeydi? onu unuttular bir de... o olsa ne değişirdi bilmiyorum ama suları kutsamaktan başka bir şey yapmadı. daha çok iş beklerdik bobby amcadan. bu da pek olmadı. zaten planın hepsi salakçaydı ama böyle şeyler daha bir salakçaydı.

.ama eninde sonunda dean'in ölmesi iyi oldu. üzüldük falan, yazık bir de cehennem köpekleri falan parçaladı ama yapacak bir şey yok. gitmeli görmeliydi. cehenneme gittim gördüm yendim diye çıkar gelir sonra.

.ruby'de cehenneme geri gitti herhalde, onun bedeni de öldüyse hatunu da diziden çıkardılar. iyidi aslında çıkmasa sevdiydik bu hallerini gençken daha iyimiş ama öyle bir sezon bitmiş oldu.

.şimdi sam oğlanı kendi başına kafaları yiyecek herhalde. zaten değişmesi gerektiği konusunda ipucu verdilerdi. bunun pişmanlığı ile saçma sapan işler yapar ya da daha kötüsü cehennemden kurtarmak için süper kötü olmaya karar verir gibi bir şey artık.

.sonradan ek yapayım, ruby'nin içine kaçtığını nasıl fark edemedi dean? kalp gözü açılmış, perde kalkmış idi. buna cevap niteliğinde bir iki dialog koydular ama yemezler işte. bir de bu olaylar öncesinde sammy'nin suratını da yamulmuş gördüydü. özünde kötü biri anlamına mı geliyordu neydi o? bir şeyler vardı ya bakalım artık.

--- spoiler ---