22 Aralık 2013

supernatural s03e02:

The Kids Are Alright

--- spoiler ---

.bizim arrow kızı şeytan çıktı iyi mi? dean görse dakkasında çıkartır o şeytanlarını amma velakin sammy oğlanı abisini kurtarmak için bu kadın ile iş birliği yapacak. tüm şeytanlar kötü değildir farklı öncelikleri olabilir de birazcık geyik oluyor yani. hani ruhtur, vampirdir, canavardır anlarım da şeytan lan bu? adı üstünde yani.

.en azından bu sezon bolca göreceğiz gibi, sezon sonu da belki kurtulurlar şeytanından belki devam ettirirler bilemiyoruz ama dean'i kurtaracakları garanti. tek mesele güzel bir şekilde mi yapacaklar? yoksa sallamasyon mu olacak?

.yan konumuzda annelerden beslenen çocuk şeytanları gördük, şeytanlı bir mesele sayabiliriz belki ama tam da değil aslında. genel konusundaki şeytanlardan değil en azından. dean'in takıldığı yoga hocası ve baba olabilmesi kıvamında güzeldi işler aslında.

.her motorcunun çocuğu ac/dc mi seviyor lan? hafiften geyik yaptılar ama güzeldi bu kısımlarda, sonunda geride ne bırakacağız muhabbeti de fena değildi. kurtardığın hayatlar seni hep hatırlayacak mı dean? kaçı bundan haberdar falan diye de düşünmesi lazım aslında.

.stargate universe ve alphastan hatun kişisi var idi. çocuğu olmadığına emin olup da arabayı göle sürdü. biraz çılgınca bir hareketti, ya ele geçirilmiş olsaydı?

--- spoiler ---