23 Aralık 2013

supernatural s03e03:

Bad Day at Black Rock

--- spoiler ---

.bu sezon yan konular da pek eğlenceli gidecek herhalde. babalarının deposundan çalınan bir kutu ve şans getiren bir tavşan ayağı meselesi yaptılar. ruhlu muhlu meselelerden bu tür meselelere geçiş gibi, fena da olmadı hani.

.tavşan ayağını çalıp satmaya çalışan hatun walking dead ve vampire diaries'de gördüğümüz hatun kişisi Lauren Cohan idi. süper hırsız rolünde daha sonra tekrar görür müyüz? bilemedim ama adamların oynatmadığı insan kalmamış herhalde bu dizide.

.diğer tarafta zenci avcımız sam'in peşine iki avcı daha taktı. o olayı bir türlü bitirmediler ve kolay kolay da bitirecek gibi değiller. yine ruhlu hikayelerden iyidir diyorum ama çok da uzatmasalar bari. üstelik hakkaten sam'in ölmesi gerekiyor, adam haklı da işte bakalım ne ara olacak kötücül bir karakter.

.tam işler sarpasardı derken dean yine günü kurtarmış oldu ama ufacık bir çelişki vardı. şimdi elindeki iyi şans ayağını atınca kadının onu tutması kötü şans idi aslında. hatta daha genel olarak bu iyi şans tavşan ayağına sahip olanlar nasıl bu ayağı kaybedebilir ki en başta? en büyük iyi şans onu kaybetmemek olmalıydı falan filan. neyse çok da deşmeyelim.

.bu arada girişte yok sarışın iblisimizden kesitler koymalar, arada bu iblis karısına güvenemezsin muhabbetleri etmeler falan yapıldı ama o mevzuyu da sezon sonuna bırakacak gibiler. bir şey olduğu yok. iblisimiz nerelerde kim bilir.

--- spoiler ---