23 Aralık 2013

arrow s02e07:

State vs Queen

--- spoiler ---

.adadaki hikaye haricinde büyük saçmlayacaklar gibi duruyor. malcom salağı geri dönmüş, hiç ölmemiş. ne gerek vardı şimdi buna? üstelik oğlunun ölümü ile ne ara baş etmiş? hepsini atlamışlar sadece thea'nın kızı olduğundan bahsediyor. aman ne önemli bir ayrıntı, ne mühim bir şey. üstelik bu malların ilişkisinin nasıl bir belgesi varmış arkadaş? onu da anlamak zor.

.malcom salağı yetmezmiş gibi, vertigocu eleman da geri döndü. neymiş hapishane yıkılınca çıkmışmış da şimdi saldırıyor. bunları da kontrol eden esas kötümüz sevgili belediye başkanı eleman. onun olayı da süper güçlü adamlar yapmak falan çıkıp ada hikayesi ile bağlayacaklar gibi.

.adadaki olaylar fena gitmiyor bunlar haricinde, crixus'un sol yanı yanmış. japon tılsımları ile iyileştirecekler mi ne yapacaklar? öyle bir olayı olacak herhalde. aynı zamanda süper güç falan da kazanabilir. saçmalamasalar iyi olacak ya bir başladılar mı böyle gider herhalde.

.felicity'nin başına bir hal gelecek idi, o mesele de fena olmadı. en azından öldürmeme muhabbetini abartmadılar. oliver ile felicity yakınlaşsa da hiç fena olmaz hani. hehe zorla böyle şeyler dedirtecekler ne yapayım artık.

--- spoiler ---