22 Kasım 2013

once upon a time s03e05:

Good Form

--- spoiler ---

.kancanın hikayesini de öğrenmiş olduk. pan'ın oyunlarından hoşlanmaya başladım. adamı süper bir pozisyonda bırakmış oldu. bu kadarını da kaldıramaz herhalde. tabi sonunda kaybeden olur, emma neal'i bulur. kanca'nın bildiği ortaya çıkar ve kalır öylece. ha söylerse de kaybeder. her türlü adamı yendi diyebiliriz.

.henry beklediğimden çabuk kayboluyor gibi. analarının onu kurtardığına sanki inanmadı gibi oldu. bana öyle gelmiş olabilir ama hafiften gitti çocuğun bir kısmı. kılınç ile dövüşler, tezahüratlardan hoşlanmalar falan derken bakalım ne olacak?

.gemiyi uçuran yelkeni neden yakmış? bir daha o var olmayan diyara gidilmesin diye mi? sonra korsan olmuş yozlaşmışlardan çalmak için, hırsızların bile bir onuru var diye? ikisini birleştirince pek bir şey yapmıyor çünkü uçan bir gemi ile daha iyi çalabilirdi mesela. var olmayan diyara gidişin tek yolu da gemi olmadığına göre? elimizde sıfır kalıyor.

.yakışıklımız adada kalacak sonsuza kadar ya da bir büyü bulacaklar birlikte mutlu mesut yaşayacaklar. hala doğruyu söylemedi ama sezon sonuna büyük dramlar eşliğinde söyler diye tahmin ediyorum. nasip bakalım.

--- spoiler ---