22 Kasım 2013

the vampire diaries s05e04:

For Whom the Bell Tolls

--- spoiler ---

.silas meselesini unuttular tamamen.kendileri de ulan biz naptık, bir yere gitmiyor bu silas olayı böyle bir şey yapalım demişler herhalde. tabi bütün meseleler eskiden kalan işlerin tamamlanması gibi bir şey idi. o yüzden de yadırgamadım ama şimdi ne oldu yani? bonnie artık görünmeyecek mi? ruhu huzura kavuştu da gitti mi araftan?

.eğer öyleyse yine hadi anladım eğer tekrar görürsek bonnie'i böyle, o olmaz işte. ölü ölü kalsın arkadaş. ceremi kaç kere öldü bak, insan biraz utanır geri gelmeye ama işte yok arsız işte, geliyor bir de veda falan ediyor. hepimizi gömer bu velet.

.işte bol göz yaşıdır, bol vedalıdır falan meseleler var idi. stefan hafıza kaybını seçti gibi oldu. geri gelmez ise  böyle etliye sütlüye takılmadan caroline ile takılacaklar gibi. yakınlaşacaklar gibi de duruyor. hayırlısı olsun onlar için ne diyelim.

.ciddi ciddi silas olayından gına gelmiş olmalı ki şimdi de vampir sever bir prof buldular kendilerine. renkli gözlü zenci oğlanımızı vampire döndürdü kendileri, en azından  bunu sağladı diyelim. böyleyken böyle işte...

--- spoiler ---