8 Temmuz 2013

true blood s06e04:

At Last

--- spoiler ---

.peri ve vampir kırması imiş bizim warlow. en başta yolun kıyısında ısırılmış peri muhabbeti yapan eleman imiş o da. zaten orada vardı bir bit yeniği ama ta buraya kadar çıkarmaları garip oldu. anlamadığım şimdi buna gümüşlü yemekler yedirince yarı peri bir kızın ışığı ile altedilebiliyor mu? koskoca peri kralını yendi, ondan yaşlı imiş.

.kararsız kaldım, tabi a... sanki bir kıstası var da karar verebileceğim gibi. yok ama ne bileyim işin aslı warlow o kadar da kötü biri değilmiş meselesine çıkacak anlaşılan. niyeti sookie'i hanımı olarak almak falanmış belki ne bileyim. olaylar bu şekilde gelişiyor. tabi ne varsa sookie'de bu kadar bir tane kraliyet kanlı yarı peri o mu? at suratlı hehe. neyse allah yaratmıştır belki öyle demeyelim.

.işin garibi hikayeler birleşme eğilimi göstermiyor artık. üç hikaye akıyor iç içe, daha önce bu kadar ayrık olmuyor idi sanki ya da kesişir ya da birleşir haller alıyorlar idi. hadi yine peri kızlar ile bill'in yolu kesişti bir miktar ama yine de ayrık hikayeler hep.

.bill'in mevzusu pek mühim şu an, lilith mevzusu ile birlikte aslında eric ile de kesişiyor denebilir ama bak yine kendi dediğimi çürütmüş oldum desen? değil tabi, az kesişmeler bunlar. neden birlikte çalışmıyorlar mesela valiye karşı anlamak mümkün değil. peri kanı ile güneşe dayanıklı mı yapmaya çalışıyor bizim bill? böyle çözüm mü olur? başka yol bulurlar öldürecek...

.neyse işte peri kızlarını cesika hüpletti. sonra gözlaşları kan çanağı oldu tabi. baştan beri bill verdi gazı olacağı buydu. nasıl kontrol etsin kendini dört tane peri kızı ile. çatır çutur büyümeleri de hoş idi ya ölmemişlerdir diyelim inşallah hehe.

--- spoiler ---