3 Temmuz 2013

Defiance s01e11:

Past Is Prologue

--- spoiler ---

.sezon finali fena olmayacak gibi, devamı kesin olur mu onu da bilemiyorum ama sevgili irisa'mız anahtar role geldi bir anda. bir şeyleri olduğu belliydi ama içine bir şeyler yerleştirmişler. tam olarak ne işe yarıyor tüm bunlar nedir falan daha açıklanmadı ama doktoru sıkıştırıp açıklatmasını umuyorum. hala doktora gözü kapalı güveniyorlarsa da yuh artık diyorum.

.üstelik şehirden ayrılmak falan muhabbetlerine geldir, datak ile amanda arasındaki seçim yarışı bizim nolan'ı vurdu. askerlik zamanlarındaki kirli çıkılar çıktı meydana falan, istifa etti gidiyor idi. o sırada doktor yeni keşfettiği durumu uygulamaya soktu.

.efektler falan da iyidi hani, nasıl bir aygıt olduğuna da bağlı ama maşallah çiçek gibi açılıyor. üstelik çiçek gibi kızın beline yerleştirmişler hehe. sonunda psikopat Irathient'lıyı gördük yine. göründü mü yoksa ormanda mı bekliyormuş? bilemedim ama işler oradan seçime oradan da doktora geçecek gibi. pat diye patlamasın tabi kızcağız...

.Castithan'lılardan da adam çıkmaz herhalde bir tanesi düzgün değil lan bunların. datak zaten psikopatın teki ama adamların kültürü buymuş. karısı da hafiften iyimiş gibi davranıyor idi ama gerçek yüzünü göstermiş oldu. hatta ipler onun elinde de kimsenin haberi yok tarzı bir durum. 

--- spoiler ---