3 Haziran 2013

invasion s01e19:

The Son Also Rises

--- spoiler ---

.szura meselesi iyice karın ağrısı oldu. görünen o ki, tom ile russell birlikte çalışacak ve bir sonraki işgali engelleyecek. belki de engelleyemeyecek bilemiyorum. şimdi anlamadığım bir iki şey var. bu uzaylı kardeşler neden toplumu ikiye böldü mesela? neden hepsini alamadı, hadi hastalıkları almıyor diyelim tercihen, niye öldürmedi onları ve diğerlerini dönüştürmedi?

.askeriyenin amacı nedir hala belli değil, hepsi birlikte çalışıyor diyorlar ama ne yapmaya çalışıyorlar. daha başlardan birileri de uzaylı olarak gelmiş de toplumu dönüştürmeye mi çalışıyorlar? bir kadın bile milyon tane üretebiliyor imiş, madem öyle üretsinler daha ne? bu meseleleri hiç oturtamıyorum artık.

.bunlar üstüne, toplumdaki ayrışma, iyi insan-kötü insan, iyi uzaylı-kötü uzaylı muhabbetleri döndürüyorlar ya sıkıcı oluyor artık.

.sezon finalini de fırtına ile yapacaklar anlaşılan, bakalım artık ne olacak. bir de szura amca mı ne dedi? böyle de bir bağları mı varmış? o da biraz saçma sapan iş gibi duruyor ya bakalım az kaldı.

--- spoiler ---