26 Mayıs 2013

invasion s01e15:

The Nest

--- spoiler ---

.kira denen salak kız, triplere devam etti. hatta koştu suya kendini uzaylıların kucağına bıraktı ama uzaylı yerine yaramaz çocuklar çıktı. tabi bunlara uzaylı girdiydi zaten iyice zıvanadan çıkmışlar. kötü huylardır, hırsızlıktır derken, katil olan deli kız adam da öldürdü.

.sonra bu salak kızı denize götürdüler, istediğin buydu tezahuratları eşliğinde. o da ben iyiyim nasıl olsa senin gibi olmayacağım diye daldı suya da uzaylı bunu beğenmedi galiba. normalde sudan çıkanlar kan revan içinde olmuyor idi. bunu delip bırakmış. iyice bunalıma girecek her halde. bu saçma sapan mevzuyu uzatıyorlar ya üzüyorlar beni.

.asıl olay diğer tarafta idi, sevgili mariel üzerinde testler yaptılar. kan değeridir ottur boktur derken karnında bir kitle tespit ettiler. ben görünce dediydim bu hamile diye ya biyopsi yaptıktan sonra ancak anladılar. içinde yumurta varmış ama tabi insan yumurtası gibi bir şey değil herhalde. karışık bir durum, balık yumurtası ile insan yumurtalığı tarzı bir şey yapmışlar gibi. hamilelik öldürmez mi o kadar yumurtayı bunu düşündürdü diğer tarafta psikopat kızın hamileliği meselesiyle birlikte.

--- spoiler ---