21 Mayıs 2013

Bates Motel s01e10:

Midnight

--- spoiler ---

.daha çarpıcı bir sezon finali bekliyordum yani konular değil de olayların akışı olarak daha çarpıcı yapılabilirmiş sanki ama yine de beğendim. güzeldi, sevgili norman'ın olaylarına girmiş olduk tam olarak. olayın resmen ortaya çıkışını pek güzel anlatmış oldular bu şekilde.

.zaten arızalı bir aile, annesine erkek kardeşi tecavüz ediyormuş. normal insanlar ya da normal olayların olamayacağı kadar çılgın işler olması bundan belki. tabi hepsi hayatta var falan diye de düşünmek gerekebilir ama hepsi arızalı arkadaş. acayipler hakkaten.

.şerif ilk gerçek kötü gibi davrandı. sonra benim kasabamda olmaz öyle işler diye mıhladı elemanı. biraz garip tabi, kasabada her türlü bok dönmüş yeni mi aklına gelmiş? yardımcısı da bir sürü işlere karıştıydı. üstelik haberi falan da varmış herhalde. para falan neden onda olsun ki? bilemedim garip bu kısmı tam açıklanmadı.

.bradley olayının biraz bokunu çıkardılar. herhalde bak bana bu kadar talep var değerim çok yüksek gibi mi görüyor. hem abisi olayı var hem diğer erkek arkadaş olayı var. hem bu hasta kızcağızın buna yanmışlığı var. elemanın kafayı karıştırıyor demek. bu yüzden burnuna bir fiske yedi.

.yağmurda koşarken de daha önce kollarına sarılmış pek bir garip öğretmeni gördü. bunun yaralarını temizleyeyim üstümü değiştireyim muhabbetine film koptu... bir ihtimal bu olaylar norman'ın gözünden oluyor olabilir. daha doğrusu böyle olsa çok daha güzel olur çünkü öğretmeninin yaptığı da hakketen acayip. temas falan da olmamalı diyorlardı. sarılmalar, yara temizlemeler ve üstünü değişmeler ne oluyor diye soruyor insan. sonra da öldü işte. al beğendin mi yaptığını? şu çocuğun üstüne gitmeyin arkadaş.

--- spoiler ---