21 Mayıs 2013

Night Stalkers e04:

Jaguar Ambush

--- spoiler ---

.belgesel yapmak zor işmiş onu gördük de adamlar jaguar tuzağı falan demişler bölümde görülen jaguar çok sınırlı. adamın tekinin telefon ile çektiği jaguar bile daha fazla yani o derece. en son ortama koydukları kameralardan görüntü alıyorlar.

.o kadar hazırlık gece çekimi için değil miydi? o kadar masraf yaptık bari yayınlayalım demişler yazık ama biraz da aptal yerine koymuşlar insanları o ayıp olmuş. izleyici olarak gerekeni yaptım hehe.

.üstelik doğru düzgün çekim de yapamamışlar, puma falan çekmişler ki o en yaygın kedisi imiş. ne doğru düzgün avlanıyor ne bir şey yapıyor. gece çekimlerinde hiç bir egzantriklik yok. her şey sıradan, geceleri doğru düzgün aktivite yok.

.geyikler geceleri duruyorlar imiş, bunu öğrendiğimzi iyi oldu. bir de garip bir hayvan var adını unuttum. onu da gördüğümüz iyi oldu gerçekten...

.üstüne kurdukları tertibat patladı falan, doğru düzgün iş de yapamıyorlar. kendilerini göstermeye ya da önceki belgeseller nasıl çekildi tarzında bir şey yapmaya çalıştılar ise niye bölüm adı böyle. neyse olmamış işte, yazık etmişler.

--- spoiler ---