30 Nisan 2013

Defiance s01e03:

Down in the Ground Where the Dead Men Go

--- spoiler ---

.görüntüler ve animasyonlar biraz daha iyice idi sanki ama konu eğer böyle bölüm bölüm katili kim ile geçecek ise yandık. bin tane böyle dizi var, onlardan biri olacak. halbusi bir sürü senaryo olabilir bu kadar uzaylı türünden, bu kadar olaydan sonra yine katil kim olayı falan çok saçma yahu.

.hadi şimdi irisa'nın bir gücünü açıklamak için bu olayı gösterdiler diyelim ve bağrımıza basalım ama ya sonra ne olacak? yine entrikalarla falanla filanla geçecekse işimiz var. kasaba halkı için başka bir konu da zor bulurlar gibi ama yine de yapmayın etmeyin diyoruz.

.ilk bölümlerde bunlara saldıran tip (irisanın ırkından diyelim (ırkların adını daha çözemedim ama zamanla inşallah) ) iyi bir karakter oldu çıktı. hatta nerdeyse allah adamıymış da haberimiz yokmuş. tören ile irisanın medyumluk gücünü artırdılar. tanrı dokunmuş bu kıza falan dedi, böyle de garip bir hadise. ha şu avuç kesme olayına hastayım  zaten daha önce dediydim sanki. birisi de avucu mikrop kapıp da ölmüyor arkadaş...

.bunlar haricinde her bölüm ufaktan görsel yükleme yapıyor gibiler. güzel kadınlar var kullansınlar tabi lafımız yok hehe. fazla bir şey yoktu bu bölüm ama yine de hoş tabi.

--- spoiler ---