15 Nisan 2013

Bates Motel s01e03:

What's Wrong with Norman

--- spoiler ---

.arızalı halleri daha çok görmeye başladık, normanın nesi var böyle? hafiften kan arzusu falan var herhalde. aklını başından aldı, potansiyel seri katilimiz kendileri herhalde. bir farklılık olduğu belliydi tabi ama üçüncü bölümden bu kadar belli etmeleri enteresan oldu.

.üstüne seri katillerin anı almaları gibi, aldığı kemer başına bela oldu ve şerif yardımcısından almaya gitti. o kısımda kesildi bölüm ama pek bir şey olmaz tabi. asıl olay şerif yardımcısının da kirli bir adam olması meselesiydi herhalde. nasıl bir kasaba geldin norma diyoruz bir önceki bölümde olduğu gibi.

.tabi kendisi de az değil, bütün kasabanın ayarı kaçık, tek iyi insan hasta kız herhalde. o da sıkıntılı, aslında pek hoş bir kız diğerine göre ama işte aciz maciz ayağına yatırmışlar. norman diğer kıza meylediyor, bunda hafiften sırları falan var. hareketli bir şekilde daldı kasabaya. normalde gitsen yıllar boyu gram hareket olmaz üç bölümde adam kucaktan kucağa geçiyor maşallah. bu arada babasını da öldürdüğünü anlamış bulunduk. kontrolünü kaybediyor çılgın.

--- spoiler ---