15 Nisan 2013

Dark Matters: Twisted But True s02e01:

Lindbergh: American Nazi? Suicide Song, Living Organ Donor

--- spoiler ---

.çakma bir bölüm oldu yine...goygoycu bir yapım olduğunu çok belli ettiler. olayları çok abartıyorlar. ilk olayda amerikan nazisi soru işareti demek de ne? bir şey olduğu yok. amerikadan fransaya uçmuş popüler bir tip kalp kapakçığı yapmak istiyor kardeşi için, o sırada da doktorun teki güçlüler hayatta kalır kabilinde laflar ediyor falan. hafiften nazilere bulaşır gibi oluyor derken, bomba uçaklarıdır ottur boktur derken ne olduğu anlaşılmadan bölüm bitiyor.

.ikinci olayda da pek bir numara yok hafiften ilginç. eski sirk cambazı düşüyor sakat bırakıyor kendini, pek bir bunalım şarkı yapıyor. gloomy sunday diye bir şarkı. zamanın bu akşam ölürüm şarkısı gibi bir şey. baya bir insanı götürüyor falan ama bu kadar işte, bunun bilimle ya da karanlık işler ile ne ilgisi var çözemedim.

.son olay biraz ilginç, adamın teki karnından yara alıyor eski dönemlerde... doktorun teki de kısmen tedavi ediyor ama yarası açık kalıyor. midesini dışardan görmüş oluyor. çok acayip bu kısmı, yediklerinin sindirildiğini görebiliyor dışardan. hatta içeri besin koyuyor ve nasıl sindirildiğine bakıyor falan. adamı ayak üstü denek olarak kullanıyor diye karanlık işler demişler tamam da adam hayatını kurtarıyor arkadaş. hem çok fazla da bir şey yapmıyor. karnının içine yemek sokuyor deniyor falan. bilerek mi açık bırakmış yarasını o kısmını anlamadım, neden açık kalıyor, nasıl iyileşmiyor falan ama böyleyken böyle işte...

--- spoiler ---