21 Mart 2013

arrow s01e17:

The Huntress Returns

--- spoiler ---

.inceden inceye kıl oluyorum bu seriye artık. ulan huntress ne ara ok dudmasını öğrendin diye sormazlar mı adama? hemen açıklıyor kavga esnasında, lazım olur diye öğrenmiştim. sen nasıl bir ninjasın, ne ara bu kadar eğitim gördün. o kadar kolay mıydı? arrow attığını vurmaz mıydı? 

.diye türküler yakmazlar mı? vurdurmayan allah vurdurmuyor, sonra yavuklusunu vuruyor sonra da onlar ayrılıyor sonra da kahramanların yalnız olmalarından dem vuruyor. sen bu kadar aptal isen elbette yalnız olursun arkadaş. olmaz yani senle böyle. diğer tarafta kızı koruyayım diye en iyi arkadaşın peşkeş çeksin sonra bulduğuna yanaşıp bir de böyle geyikler döndürsün.

.bu aşk meşk mevzularına hiç girmeseler daha iyidi ya herhalde bu muhabbetler olmadan da izlenmez diye endişe ediyorlar. bari doğru düzgün yapsalar diyeceğim ya neyse işte. diğer tarafta kız kardeşi hayatta mıdır? gibi gereksiz bir konu kattılar.

.en gerekli ve heyecanlı konusu ada muhabbeti, üstelik crixus aga da gelmiş iken, kısa kısa bölümlerle geçiyorlar o kadar. hemen kullanmayalım da bitmesin tarzında bir şey. durduk yere de eski defterleri çıkarıyorlar falan. ne bileyim toparlasınlar, kıl etmesinler adamı.

--- spoiler ---