18 Şubat 2013

the walking dead s03e10:

home

--- spoiler ---

.aksiyon dengesi bozuk bir bölümdü ama güzeldi yine de. rick'in halini çok abartıyorlar gibi geliyor bana. ne kadar zaman geçti, neden şimdi sapıtıyor? hem altında anlam arıyor tamam eyvallah ama şimdi olmasının da ne anlamı var? garip yani, altı boş ise çok saçma bir zorlama. altı doluysa güzel bir şeyler çıkabilir bilemiyorum artık.

.daryl emmiye sevindik, yuvasının yolunu buldu. ha rick eleman gitti diye yamuldu ise o da çok fena yani. yok artık daha neler. en azından şimdi tam vaktinde gelip kurtardı günü yine yeniden. hem bebekli aile ile karşılaşmaları, abisinin durumu falan güzel bir anlatım oldu ellerine sağlık.

.şu suicidal girl'ümüz de bebekten sonra çok büyüdü, onu da bu araya sıkıştırmak istedim. glenn ve maggie arasındaki olay çok saçma. çok abartı, o kadar olay oluyor bunlar neyin derdinde anlamak zor. glenn'e kimse sorumluluk vermesin sıçıp batırır onu da anladık.

.öle öle yine kaytan bıyıklıyı öldürdüler, fazla konuşturdular idi bu bölüm öleceğine delalet imiş. yazık oldu tabi ama bu kadar çabuk bir geri dönüş beklemiyorduk validen. valiler çıldırmış olmalı diyoruz. adam içeri zombi salıyor, kafaya gel. rick kendini toparlar ise kasabayı ele geçirip ihtilal yapar herhalde artık bilemedim. diğer elemanları da boş yere yollamış oldular. eğer yolladılarsa tabi hiç görmedik bu bölüm.

--- spoiler ---