14 Ocak 2013

once upon a time s02e11:

The Outsider

--- spoiler ---

.pek beğenmedim bu bölümü, tamam genel hikayedeki mulan karakterinin hikayesine bağlamaları güzel idi. son kısımdaki sevdiceğin seni unut ise ne yaparsın olayı da fena değil amma velakin esas hikaye çok saçma geldi. macera arayan bella'mız belasını buldu sonunda. hem de işte içindeki iyiliğe inanıyorum. öldürme falan filan olaylarından sonra bunu yapmaları tam anlamı ile sinir bozucu.

.ilkin asansörde hemen aradı rupmle da yetti gari amma velakin niye ikinci sefer aramadı da kurtardığı elemana git bul falan dedi. saçma geldi, ha orada yine bir şey olmadı allahtan çok saçma olurdu ama bu seferde rumple halledecekti kancayı, onu engelledi. hadi tamam öldürmesin engellesin de  başka bir şeye dönüştür. gücün var başka bir şey yap. gitmesini garantile. cora'nın gelmiş olması işleri değiştirmez mi falan?

.bölüp börçük idi yani, bütünlüğü sağlayamadılar. cırcır böcüğünün ölmemiş olması da iyi falandı da bölümün yarısının hikayesi o olmalı idi. resmen doldurmuşlar bölümü, üstüne rumple'ı tekrar kötü yapacaklar herhalde. öyle de saçma bir şey ile kötü olması da üzücü olacak.

--- spoiler ---