20 Aralık 2012

misfits s04e08:

epidose eight

--- spoiler ---

.rudy'yi pek ağlattılar. yazık valla, üzdüler oğlanı. komik kısımları da vardı az az. rahibeye kafa atma olayı. tesbih çekme gibi tekrar olayları falan hoş idi. elemanı aşık edip sonra niye öldürdüler. yazık oldu valla, hem doğru yola bile gelecek idi belki. rudy'nin başını bağlasalar pek iyi olurdu ya neyse belki yeni sezonu da olmayabilir bilemedim şimdi.

.sezonu böylece bitirmiş oldular işte, ne istediğini anlamak için sikişme mevzusu da hoş. yeni kızımızı pek beğendik. e abartı tabi ama hoşlar işte. zaten yeniler içersinde bir o, bir de gözetim memurumuz pek iyi. gerisine hala ısınamadık.

.telekinetik oğlanın gücü arttı, aslında o da fena değil ama uyuz oluyoruz. kızcağız desen komik değil hep aynı. konuşması fena değil ama bir keli olamaz tabi. ha yüzü güzel ama yeterli değil bu.

.üstüne seksi barmenimize özellik kazandıracaklar herhalde. o da pek gereksiz, hem karakter pek gereksiz hem olay pek gereksiz. bakalım artık. böyle bitti şimdilik, çıkarsa yeni sezon izlenir. çıkmazsa çok da üzülünmez. hayırlısı.

--- spoiler ---