15 Aralık 2012

fringe s05e09:

Black Blotter

--- spoiler ---

.bu bölüm, şu cep evrene girdikten sonraki bölüm olmalıydı aslında. boş yere hikayeyi uzatıyorlar. bir şey de olduğu yok, bu kadar para harcıyorsun neden bölümleri üst üste koymak yerine boşa bölüm çekiyorsun be arkadaş derler adama.

.bölüm bu yüzden fena değildi belki ama işte yine bilmecenin bir kısmı gibi, baştan cep evrendeki çocuk gözcüyü bulmuş oldular. donald emmi ölmüş onu öğrendiler. 5 günde bir de sinyali açıyorlarmış ondan yeni gelmiş bunlara sinyal falan filan.

.şu diğer zaman çizgisi muhabbetini pek hatırlamıyorum neydi ne değildi, bir sürü laflar geçti. hatta sam amca da orada bir şeyler yaptıydı ya neyse herhalde. ha şimdi biraz geldi gözümün önüne, bizim oliv'in sponsoru idi o. her neyse...

.walter zaten normalde kafa güzel bir eleman şimdi lsd ile uçuş halinde iken gördük kendilerini. kötücül walter olayının bokunu çıkardılar ama kötü değil tabi. geçen sezonun 19. bölümü müydü neydi? ta o zaman kötü göstermişlerdi. hala kötü olamadı, nasıl bir kötücüllükmüş bu arkadaş hehe. amcamız iyi ama, kötü olsa da süper olur zaten walternatif bile süper insan idi.

--- spoiler ---