6 Kasım 2012

misfits s04e01:

episode one

şu an imdb'deki posterinden sadece bir kişi devam ediyor. üç kişi nasıl çıkartmışlar anlamadım. baya kötü olmuş. geçen sezon yeni gelen eleman biraz komik gibi ama çok abartı o da. kelly'i nasıl harcamışlar anlamadım. onun konuşması pek bir ehemmiyetli idi. adamların kafa güzel. tüm kadroyu değil de böyle yavaş yavaş anlaşamayıp ayrılır gibi yapıp da dağıtmaları tam bir saçmalık olmuş. işin garibi yine de izlenir ama insan eski tipleri arıyor. yazık etmişler. bilim kurgulu, komikli, edepsiz bir dizi işte.

--- spoiler ---

.durgun bir giriş yeni sezona. iki yeni tip, fena değiller ama eskilerin yerini pek dolduracak gibi görünmüyorlar. bir de yan konu içinde para dolu çanta ile herkese hırs yükleyen bir tip. 

.çatı katında başlatırlar, geri sardılar. hikaye anlatım olaylarına geçtiler. öyle bir ordan bir burdan devam ettirdiler. pek de gizemli bir tarafı yokmuş. pek de komik olaylar olmadı. esas elamanda biraz sıkıntı var. başarısız bir telekinetik bir eleman anlaşılan.

.kız da duvarların içini görüyor. daha fazla nasıl bir yeteneği var bilmiyoruz artık. kelly'i çıkartmışlar ama yavuklusu kalmış, o ne demeye bunlarla takılıyor orası garip olmuş. adam yetenek deposu gibiydi. son durumu nedir bilemiyoruz. çok saçma monte etmişler hikayaye.

--- spoiler ---