6 Kasım 2012

666 park avenue s01e06:

Diabolic

--- spoiler ---

.gizemin bokunu çıakaracakları belli oldu. üstüne kattıkları dram da pek saçmaladı artık. ulan yan binaya taşının ya da başka yere taşının koskoca newyork tüm işleriniz için o bina zorunlu mu diye höykürdüm içimden. yok ama saçmaladılar iyice.

.baştan beri kadın ile adam birlikte hareket ediyor gibi ama şimdi kutuyu çalan elemanın anlattığına göre kadın da başka bir kiracısı imiş ama hesabını dürememiş. onun yerine aşık falan mı ne olmuş öyle işte.

.kutu olmadan da adam binaya hakim, çılgın işler yapıyor. adamı kafadan koparıyor kutu içine koyuyor falan. kutu ne işe yarıyor? nedir bu? niye açmasından korkuyorlar. bir sürü gani gani gizem. içimi baydı fazla gizem. çözmeleri lazım biraz olsun.

.esas kızımıza geri dönecek olursak, büyükannesi imiş kolyenin sahibi. yani dedesi onun peşinde büyükannesini öldürdüğü gibi öldürmek istemiş. bunu yeni çözüyor hanımefendi ve ben deli değilim konuşması da yaptılar bin şükür. neden binada kaldıklarına dair daha iyi açıklama gerekiyor herşeyden önce ama geleceğinden şüpheliyim.

--- spoiler ---