5 Kasım 2012

dexter s07e06:

Do the Wrong Thing

--- spoiler ---

.hafiften seyircilere oynadıkları bölüm olmuş gibi geldi bana. baştan sonra hannah'a çakacağı belliydi ama son dakikaya kadar öldürtecek gibi yaptılar. bölüm ismi ile de uygun olarak yanlış olanı yaptı dexter bey. bir kere kodlarına aykırı. kadın bariz zehircibaşı. gelen geçeni öldürmüş. itiraf da aldı sayılır ama sonra şerit koptu dexter'ın kafada. ne olduysa anlatır artık sonraki bölümde.

.ha yakışmıyorlar mı? tamam güzel ama biri iyi katil diğeri kötü katil. kavramlarımızı karıştırmamalarını rica ediyoruz. yoksa notumu keserim arkadaş. şimdilik başka bocalamaları başka iletişim çabaları falan diyelim bu hamlesine de dexter beyin.

.quin malı yine ortalığı karıştırıyor diğer taraftan. nadia'sı için delil yok etti. aysak yakında çıkar. dexter için kötü hikaye için iyi diyelim. adam güzel bir kötü karakter. aklı başında ağzı laf yapıyor pek de entellektüel. bakalım o çıkınca işler kızışacak.

.hayatını yaşa muhabbeti, emeklilik muhabbetleri bağlantılı olarak yeni tip yazar kardeşimiz falan hepsi işte bölüm doldurucu şeyler ama yine de genel hikaye ile bağlantılı yapıyor adamlar zaten o yüzden süper dizi.

--- spoiler ---