29 Kasım 2012

arrow s01e07:

Muse of Fire

--- spoiler ---

.mevzuyu iyice dexter'a benzettiler. yanında rahatım, özgürüm. hiç böyle rahat konuşamamıştım falan filan muhabbeti. ne bileyim genel bir muhabbet sayılır ama yine de çok yakın bölümlerde yakın konular olunca insan işkilleniyor.

.yeni kızımızı tutsalar güzel olur aslında ama hem karşı bizim oğlan hem öptü hehe. bakalım eğer ikinci bir yardımcı ve ekip gibi bir şeye çevirirler ise güzel olur aslında. böyle saklaya saklaya nereye kadar. tuta tuta çatlayacaksın be adam derler sonra.

.babasının yaptığı işlerden memnun olmayan hayırsız evladın hikayesi diyelim. babası hayırsız bir insan olduğu için iki hayırsızlık bir hayır yapıyor ve kendi çapında nişanlısını da öldürdükleri için dövüş sanatı öğrenmiş bir kızcağız olmuş herhalde.

.sonunda oliver oğlanı ile karşılaşırlar ve işler gelişir. güzel oldu tabi ama daha devamı gelirse güzel diyelim. diğer zenci oğlan da iyi geldi, iyi laflar çakıyor bizim oliver'a. bu arada battlestar galactica'nın hilo'su da konuk oyuncumuz idi bu bölüm. özletmiş kendisini.

--- spoiler ---