1 Kasım 2012

arrow s01e04:

An Innocent Man

--- spoiler ---

.valla bir sürü saçma sapan şey oldu. eleman resmen açıldı da saçıldı. önce geçen bölümden korumasına açıldı ben yeşil şapkonluyum diye sonra da güvenlik kameralarına nerdeyse poz vererek (ha sıyıracak tabi bundan tabi) polis arkadaşa yakalandı. sen yeşil kapşonlusun diye tutukladılar adamı. ara kısımlarda da yavuklusuna fikir olarak açıldı. işlemeyen adalet sistemi falan muhabbetleri işte.

.koruması, kim olduğunu hatırlatacak. eski yavuklusu onda katil bakışları var diyecek ne bileyim bu mevzular baya bayat mevzular. ayrıca güzel bir cevap da getirmiyorlar. adam öldürmeyebilir idi. bir çok süper kahraman öldürmemeye özen gösteriyor. hem katil olup hem de değilmişsin gibi yapamazsın yani. iki arada bir derede kalmış kahraman.

.arrow gri bir kahraman idi sanki, kalbi temiz değil idi smallvillede damgalanıyordu ama bu serideki grilik daha bir çirkin geliyor bana. temellendirmeye çalışıyorlar ama git geller var.

.bölümde iftira ile idam edilecek bir adamı kurtardı. avukat yavuklusundan da destek alarak. onları korumak ile onları işlere karıştırmak meselesi de var aslında o da pek tutarlı gelmiyor bana. gidip tanıdıklarını işlerine karıştırmaması gerekiyor, tabi o zaman nasıl hikaye içersinde olacaklar o açmaz da var.

--- spoiler ---