22 Ekim 2012

dexter s07e04:

run

--- spoiler ---

.karışık bölümlerden bir tane. her koldan bir olay ilerletiyorlar. bölüm iyidi aslında ama ne bileyim deb'i kıvama getirmek için çok zorluyorlar. önce itiraf alıyorlar sonra bırakmak zorunda kalıyorlar ne bileyim öyle fazla geldi bana ama allahtan bu bölümde hallettiler seri katili yoksa çok bayacaktı.

.ayrıca dexter olayında önemli değişik artık kurbanlarından hatıra almayacak falan, sadece hatıralar yeterli olacak mı? zor tabi, bir de kan görmeden nasıl tatmin olacak dexter. normalde doğruyordu adamları şimdi kalbine kazık ve krematoryum. o kadar da tatmin edici olmasa gerek ama hepsini deb için yapıyor bakalım.

.rus amca baya sağlam gelmeye başladı niyeyse bana. victor ile muhabbetleri nedir bilemiyorum ama dexter'ın peşine düşeceği baştan belliydi. rus mafyasına nasıl kafa tutacak o biraz zor geliyor bana. deb kesin yardım edecek falan ama işler zor. hayırlısı tabi hehe.

.yvonne strahovski ile işleri ağırdan alıyorlar gibi, ayak üstü biraz muhabbet falan. bir şeyler olacağı da çok belli değil ama her seferinde arkaya müziği basıyorlar. deb ile durumları daha fazla karıştırmasalar bari. hele o rüya falan hiç sağlıklı değil arkadaşım ne o öyle. son kısımda da katillerin katilini kutsadı gibi oldu ama nasip tabi bakalım, karı milletinden tutarlı olmalarını beklemek zor.

--- spoiler ---