23 Ekim 2012

the walking dead s03e02:

sick

--- spoiler ---

.valla önceki sezondan daha az sıkıyor şimdiye kadar. özellikle tartışmalı meseleler ya da dramatik sahneleri en azından aksiyon içersinde yapıyorlar ve kısa tutuyorlar. bilmem bu şimdilik daha işler yoluna oturana kadar geçici bir durum mudur? yoksa bu sezon böyle mi olacak, kim bilir? göreceğiz...

.karl malı kedi olalı fare tuttu ama hala uyuzum o şerefsiz meymenetsiz itoğluite. gidip tıbbi malzeme bulmasından çok, arkalarından hemen kapıları kilitlemesi daha çok dikkatimi çekti, tebrik ettim koca seride ilk defa.

.adamın tekinin sırtı çizildi diye öldürüyorlar canlı canlı, ama hörşılın ayağından koca bir lokma alıyorlar ama keserek kurtarıyorlar. ha mantığını tamam anladık da, be arkadaşım kan dolaşımından hızlı mı kestin ayağını nasıl ilerlemiş olamaz. kangren mi ki bu öyle kurtulasın.

.hala açıklama gelmedi zaten iki tip virüs var bana göre. öyle anlamak gerekiyor yoksa saçmalığın dik alası. ilki hepsinin maruz kaldığı taşıyıcılık gibi bir şekil olduğu bir virüs. ölünce aktif oluyor. ikincisi de zombilerden direkt geçtiği zaman öldüren ve zombi eden bir virüs. ha yine de tam oturmuyor bu vakte kadar olan hikayelere ama en makulü böyle.

.tabi anasını satayım adamın kan dolaşımından hızlı ayak kesmeleri gibi bir şey de söz konusu olamaz. açıklama getiriyoruz işte öyle zorlama. ayrıca herkese bulaşması konusunda sadece eskiden gittikleri tesis değil, tüm insanları kastederek söylediler. bu mahkumlara dünyanın özetini verdikleri sahnede.

.rick artık çerez gibi adam öldürüyor. tabi insanlarını korumak için ulvi amaçlara göre yapıyor ama psikolojisini bozacak sosyopat olacak az kaldı. nedir öyle kafayı satırla yarmak arkadaşım. hem mahkumun tekini zombilere yem etti. önceki sezonda benzer durumda malın tekini kurtaracağız diye tüm sezonu birbirine katmışlardı. daha makul olan bu tabi ama işte öyle saçma sapan izletmiş oldular.

--- spoiler ---