15 Ekim 2012

dexter s07e03:

Buck the System

--- spoiler ---

.güzel bölüm oldu. olaylar baya karıştı, on koldan hikaye ilerletiyor adamlar. luiz denen arkadaşı harcadılar bir kere. hem de çerezlik olarak harcandı.  dexter'ın yatını delmeye çalışırken elemanlar victor'un katilini gps ile takip edip buldular geldiler. "dexter morgan" ismini bir kere daha öğrendiler. seri katilimizin peşine seri katiller ismi ile düşüyor ilkin, bakalım ne olacak. bir kaç damla aktı yatına dexter'ın ordan bulacak inşallah geç olmadan.

.diğer taraftan işlemeyen adalet sistemidir, suçluların kaçmasıdır falan filan meselelerine hafiften dokundurdular ama hepsini debra'yı ikna etmek için yaptılar tabi. senaryo kendi ile cebelleşti debranın beyanatı ile. seni anlıyorum ama kabul edemem şeklinde ifade ettiler. pek gerçekçi, pek kabul edilebilir. birlikte seri katil olmaları pek saçma olurdu. güzel kotardılar olayı. beğendim.

.tabi bu aşamadan sonra deb hiç mi karışmayacak onu bilemiyoruz ama arada karışır herhalde ya da eskiden olduğu gibi dışardan destek verir. şimdiki farkı, olayları bilmesi önceden bilmeden de dexter'a destek oluyor idi.

.güzel laflar döndü, bizim esas kötü ile striptiz klubünde ayak üstü konuşturdular bile. bilezikde takip sistemi mi ne varmış. gösterip duruyorlardı bir numara olduğu kesin idi. şimdi hem onun yüzünden dexter'ın peşindeler. sezonun hikayesi böyle bir şey olacak herhalde. tabi yanında bir sürü mevzu ile birlikte.

.chuck'ın güzelinin geldiği bölüm oldu. dexter'ın eli ayağına dolandı fazla olmaz böyle tabi içersi nemliydi ondan ter akıttı da ne bileyim arkaya müzik falan bastılar pek hoş idi o sahnelerde. 10 bölümde oynayacakmış kendisi, her halde onun da karanlık yolcusu var çünkü eski seri katil yardımcısı gibi bir şey idi. öyle bir yardımcı falan mı olacak nedir bilemedim ama her türlü kabulümüzdür Yvonne Strahovski...

--- spoiler ---